Μπισκοτάκια με Ρόφημα Σόγιας

Υλικά

1/2 φλιτζ. Αλεύρι για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1/2 φλιτζ. Αλεύρι ολικής άλεσης 
1/2 φλιτζ. Νιφάδες Βρώμης Fytro 
2 κουτ. τσαγιού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
2 κουτ. σούπας Μαύρη Ζάχαρη Fytro 
2 κουτ. σούπας Φυτική μαργαρίνη και επιπλέον ποσότητα για βουτύρωμα του ταψιού ή του πυρέξ
1/3 φλιτζ. Ρόφημα Σόγιας Fytro 
1 Αυγό και 1/4 κουτ. γλυκού Αλάτι 

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. 

Αλείψτε ένα ταψί ή ένα πυρέξ με Mαργαρίνη. 
 
Ανακατέψτε καλά τη Mαργαρίνη με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro, το Baking Powder, το Aυγό και το Aλάτι μέχρι να γίνει μια ενιαία κρεμώδης μάζα. 
 
Προσθέστε το Αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το Ρόφημα Σόγιας Fytro με  Ασβέστιο. 
 
Ανακατέψτε πολύ καλά. 
 
Προσθέστε το Αλεύρι ολικής άλεσης και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro
 
Πλάστε τη μάζα σε 12 μικρά μπαλάκια. 
 
Τοποθετήστε τα στο ταψί ή πυρέξ και πιέστε τα ελαφρώς με ένα πιρούνι ή με το χέρι. 
 
Ψήστε για 12 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα στις άκρες. 
 
Βγάλτε τα μπισκότα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν.