Ζελέ κεράσι με φράουλες, γιαούρτι και Μuesli Fytro

Υλικά

• 1 φάκελο ζελέ κεράσι Sweet & Balance (ή απλό ΓΙΩΤΗΣ)
• 100 γρ. γιαούρτι με 0% λιπαρά
• 40 γρ. Muesli Fytro
• 70 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες. Φράουλες ολόκληρες και κομμένες στη μέση για τη διακόσμηση

Εκτέλεση

Αραιώνουμε το ζελέ σε 300 γρ. βραστό νερό, και μοιράζουμε το μίγμα στη μέση. Στο πρώτο μισό βάζουμε 150 γρ. νερό και στο άλλο μισό ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μούσλι, και 70 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες.

Παίρνουμε το πρώτο μισό (που είναι σκέτο ζελέ σε νερό) και το χωρίζουμε εκ νέου σε 2 ίσα μέρη. Το πρώτο μέρος το τοποθετούμε στον πάτο ενός ψηλού ποτηριού και βυθίζουμε μία ολόκληρη φράουλα. Κάνουμε το ίδιο για κάθε ποτήρι (περίπου 6 κολονάτα ποτήρια συνολικά). Βάζουμε στο ψυγείο το ποτήρι μέχρι να πήξει το ζελέ. Στην συνέχεια προσθέτουμε από πάνω το μίγμα (γιαούρτι και Muesli), σε κάθε ποτήρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: το μίγμα γιαούρτι και Muesli πρέπει να είναι κρύο αλλά όχι παγωμένο! Αφού το μίγμα παγώσει εκ νέου στο ποτήρι, προσθέτουμε και το υπόλοιπο ζελέ μαζί με φράουλες κομμένες στη μέση. Βάζουμε στο ψυγείο για τρίτη φορά. Σερβίρεται κρύο.