Τερίνα με muesli

Υλικά

• Για τη Βάση:
20 savayar
30γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ    
150γρ. βραστό νερό
• Για την Κρέμα:
200γρ. Τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά,
100γρ. Νερό,
60γρ. Muesli FYTRO
1 φακελάκι Sweet & Balance Μίγμα για κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια
180γρ. Μαρμελάδα Βερίκοκο με φρουκτόζη FYTRO

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες. Αναμιγνύουμε στη συνέχεια όλα τα υλικά της κρέμας. Στρώνουμε μία μακρόστενη φόρμα (τερίν) με σελοφάν.

Μουλιάζουμε τα μπισκότα savayar στο μίγμα του νερού με το κακάο και τοποθετούμε τα 9 στον πάτο. Περιχύνουμε την κρέμα. Πάνω από τη στρώση κρέμας, τοποθετούμε άλλα 9 savayar. Τα 2 που απομένουν τα τρίβουμε πάνω από το γλυκό, αφού το ξεφορμάρουμε.

Προαιρετικά πασπαλίζω με Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη από ασπαρτάμη FYTRO ή Φρουκτόζη FYTRO.