Ζελέ Ανανά με γιαούρτι και Νιφάδες

Υλικά

• 1 κουτί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Ανανά
• 340 γρ. Γιαούρτι 0% λιπαρά
• 60 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro
• μία κονσέρβα Ανανά

Εκτέλεση

Αραιώνουμε τους 2 φακέλους ζελέ σε 400 γρ. βραστό νερό. Μοιράζουμε το μίγμα στη μέση. Προσθέτουμε στο μισό το γιαούρτι και το Muesli. Το ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο μίγμα και το κρατάμε στο ψυγείο.

Στο άλλο μισό προσθέτουμε 300 γρ. νερό κρύο. Το ανακατεύουμε και το μοιράζουμε σε 6 φόρμες προσθέτοντας επιπλέον κομμάτια ανανά. Τοποθετούμε τα φορμάκια στο ψυγείο και περιμένουμε να πήξουν. Στη συνέχεια μοιράζουμε το μίγμα με το γιαούρτι και τις Νιφάδες βρώμης και ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

Όταν κρυώσει ξεφορμάρουμε τα φορμάκια βυθίζοντάς τα για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και αναποδογυρίζοντάς τα. Σερβίρουμε αμέσως.