Ψητά ξινόμηλα με Μαρμελάδα

Υλικά

• 6 μέτρια Ξινόμηλα (350 γρ.)
• 30-40 γρ. Μαύρη ζάχαρη Fytro
• 30 γρ. Σπορέλαιο
• 1,5 γρ. Κανέλα
• 200 γρ. Γιαούρτι 0% λιπαρά
• 250 γρ. Μαρμελάδα Ροδάκινο με φρουκτόζη FYTRO
• λίγο Muesli Fytro

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μήλα, αδειάζουμε το εσωτερικό και τα ραντίζουμε με τη Μαύρη ζάχαρη, το σπορέλαιο και την κανέλα. Ψήνουμε στους 200 ºC μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνουμε τα μήλα να κρυώσουν. Παράλληλα, ανακατεύουμε το γιαούρτι με 200γρ μαρμελάδα FYTRO ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Γεμίζουμε το εσωτερικό των μήλων με το μίγμα και περιχύνουμε ότι περισσέψει. Ανακατεύουμε άλλα 50 γρ. μαρμελάδας FYTRO με 30 γρ. νερό και περιχύνουμε τα μήλα. Πασπαλίζουμε με Muesli Fytro και σερβίρουμε.