Ρυζοσαλάτα με Ρύζι με Φλοιό Fytro με ψητά λαχανικά

Υλικά

Ρύζι με Φλοιό Fytro
600 γρ. μελιτζάνες
450 γρ. κολοκύθια
500 γρ. μανιτάρια φρέσκα
3 μεγάλες πράσινες πιπεριές
150 γρ. καρότο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ξύδι από λευκό κρασί
200 γρ. τόνο στραγγισμένο από κονσέρβα (προαιρετικά)

Εκτέλεση 

Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους. Τοποθετούμε σε ένα ταψί τις μελιτζάνες και τα κολοκύθια και σε ένα δεύτερο το καρότο, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Τα ραντίζουμε με λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε στους 250 °Cστον αέρα μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν, σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά με το ρύζι με Φλοιό Fytroκαι προσθέτουμε ξύδι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Προαιρετικά ανακατεύουμε και τον τόνο.