Ρύζι με Φλοιό και σολομό

 

Υλικά
200 γρ. Ρύζι με Φλοιό Fytro 
200 γρ. σολομό φρέσκο 
100 γρ. καπνιστός σολομός
30 γρ. σχινόπρασο (εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο) 
80 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 
600 γρ. ζωμό λαχανικών
100 γρ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι               
1 κρεμμύδι ξερό 
1 φινόκιο     
 
Εκτέλεση  
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε το ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε το ρύζι. Ρίχνουμε το ζωμό σιγά σιγά και αφήνουμε να βράσει το ρύζι. Κατά διαστήματα συμπληρώνουμε υγρά. Ταυτόχρονα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το φρέσκο σολομό κομμένο σε κύβους μαζί με το φινόκιο. Όταν το ρύζι έχει μαλακώσει προσθέτουμε το σολομό, λίγη κρέμα γάλακτος και το σχινόπρασο. Σερβίρουμε στο πιάτο βάζοντας φέτες καπνιστού σολομού.