Ανθότυρο με Φρουκτόζη Fytro και βερίκοκο

 

Υλικά
300 γρ. ανθότυρο
4 κρόκοι αυγού
120 γρ. Φρουκτόζη Fytro
80 γρ. αμύγδαλο ψιλοκομμένο ή πούδρα
Ξύσμα από 1 lime
20-30 ml κονιάκ
150 γρ. βερίκοκο κονσέρβα
50 γρ. κρέμα γάλακτος
 
Εκτέλεση  
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μίγμα. Μοιράζουμε σε ειδικά πυρίμαχα φορμάκια και βυθίζουμε σε κάθε φορμάκι από ένα βερίκοκο. Ψήνουμε στους 160-170 °C 
για 30-40λεπτά. Αλέθουμε το βερίκοκο με λίγο από το σιρόπι της κονσέρβας σε ένα μίξερ. Προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε για λίγο όλα μαζί να γίνει μία σάλτσα. Ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε με τη σάλτσα βερίκοκο.