Μπάρες με Πίτυρο Bρώμης Fytro και σταφίδες

 

Υλικά
120 γρ. Πίτυρο Βρώμης Fytro   
50 γρ. κακάο
30 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης  
90 ml ανθρακούχο νερό  
1 κουτ. γλυκού κανέλα   
50 γρ. μέλι                   
1 ½ κουτ. γλυκού Φρουκτόζη Fytro     
70 γρ. μαργαρίνη light    
50 γρ. Σοκολάτα Yγείας 
 
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας σε μπεν-μαρί και προσθέτουμε τη μαργαρίνη. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του νερού. Ανακατεύουμε και σιγά σιγά στάζουμε το νερό μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα. Ρίχνουμε και τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη ανακατεύοντας όλο το μίγμα. Το πλάθουμε σε μπαστουνάκι και το αφήνουμε για λίγες ώρες στο ψυγείο να σφίξει. Το κόβουμε σε ροδέλες και ψήνουμε σε βουτυρωμένο ταψί στους 180 °C για 20 με 30 λεπτά.