Μuesli με Νιφάδες Βρώμης Fytro, φρούτα του δάσους, γιαούρτι και κεφίρ

Υλικά

50 γρ. Νιφάδες Βρώμης Fytro

20 γρ. Πίτυρο Βρώμης Fytro

1 αχλάδι

1 μικρή μπανάνα

Φρέσκες φράουλες

100 mlκεφίρ

90 γρ. γιαούρτι 2%

15 γρ. Φρουκτόζη Fytro

10 γρ. αμύγδαλα

2 γρ. κανέλα

50 ml χυμός βερίκοκο

 

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ μπολ σερβιρίσματος ανακατεύουμε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, το Πίτυρο Βρώμης Fytroκαι τα φρούτα ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το κεφίρ, τη Φρουκτόζη Fytro, τον χυμό και ανακατεύουμε. Γαρνίρουμε με τα αμύγδαλα και την κανέλα.