Σαλάτα ρυζιού με καπνιστό σολομό, μουστάρδα και άνηθο

Υλικά

  • 1 κουτί Ρύζι με Φλοιό Fytro
  • 1 συσκευασία με διάφορα φύλλα σαλάτας
  • 200 γρ. καπνιστός σολομός
  • 1 κουτ. σούπας άνηθος
  • 1 κουτ. γλυκού horseradish
  • 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού )κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι

 

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το Πλιγούρι Fytroσύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βράζουμε το στήθος κοτόπουλου στο ζωμό μαζί με το κρεμμύδι και το σέλινο. Προσθέτουμε στο έτοιμο πλιγούρι τα δαμάσκηνα, τους χουρμάδες, τα καρύδια και το κοτόπουλο (αφού έχει βράσει) το οποίο έχουμε κόψει σε κομματάκια καρέ. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το μούστο και τα μπαχαρικά. Σερβίρουμε ραντίζοντας το πλιγούρι με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε και με το σουσάμι.