Λεμονάτη κοτόσουπα με Ρύζι με Φλοιό

Υλικά

  • 1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) ζωμός κοτόπουλου
  • 200 γρ. κοτόπουλο βρασμένο
  • 120 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Ρύζι με Φλοιό Fytro
  • Ξύσμα ½ λεμονιού
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι, πιπέρι άσπρο

 

Εκτέλεση

Βάζετε σε κατσαρόλα τον ζωμό με το ρύζι και βράζετε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
Προσθέτετε το κοτόπουλο κομμένο σε τετραγωνάκια, την κρέμα γάλακτος, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και αφού σιγοβράσετε για λίγο, σερβίρετε.