Σπαγγέτι Silueta με πέστο

Υλικά

  • 1 ματσάκι μαϊντανός
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 ματσάκι βασιλικός
  • 200 γρ. (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) κεφαλογραβιέρα ή πεκορίνο τριμμένο
  • 40 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο
  • 1 φακελάκι κουκουνάρι
  • 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • ½ σκελίδα σκόρδο
  • Χυμός από ½ λεμόνι
  • 6-7 τοματίνια για ντεκόρ
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 πακέτο Σπαγγέτι Silueta Fytro

Εκτέλεση

Βάζετε στο μπλέντερ τα φύλλα από τα μυρωδικά και τα αλέθετε με τον χυμό λεμονιού.
Προσθέτετε το σκόρδο, το τυρί και το κουκουνάρι και τα αλέθετε.
Στο τέλος προσθέτετε το λάδι, αλάτι, πιπέρι και το βούτυρο λιωμένο.
Βράζετε τα Σπαγγέτι Silueta Fytro και αφού τα στραγγίσετε τα περιχύνετε με τη σάλτσα πέστο.
Σερβίρετε σε πιατέλα γαρνίροντας με τα τοματίνια.