Κρέπες με μήλο, σοκολάτα και μαρμελάδα ροδάκινο

Υλικά

 

  • 8 μεγάλες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 μήλα
  • 1 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 160 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Μαρμελάδα Ροδάκινο Fytro

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε κομματάκια. Τα βάζετε  στη φωτιά να σιγοβράσουν με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτετε την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Βάζετε στο κέντρο κάθε κρέπας μια κουταλιά μαρμελάδα.   Μοιράζετε το μίγμα με τη σοκολάτα και τα μήλα και διπλώνετε τις κρέπες σε πουγκάκια ή φάκελα.
Τις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ, τις βάζετε στο φούρνο για 10 λεπτά να ζεσταθούν και σερβίρετε.