Μπουγάτσα

Υλικά

500 γρ. φύλλο κρούστας

350 γρ. (1 ¾ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη

1.250 ml (6 ¼ φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro

250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού)  κρέμα σόγιας

135 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό

50 γρ. (1/2  φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ

Ξύσμα ενός  λεμονιού

Ξύσμα ενός πορτοκαλιού

250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη

Λίγη βανίλια

Λίγη Ζάχαρη Άχνη ΓΙΩΤΗΣ

 

Εκτέλεση

Βάζετε στη φωτιά όλα τα υλικά, κρατώντας 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο  και ανακατεύετε μέχρι να  πάρει βράση το μίγμα και να αρχίσει να πήζει η κρέμα.
Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνετε τα μισά φύλλα, βουτυρώνοντάς τα ένα -ένα με το βούτυρο που κρατήσατε και καλύπτοντας και τα πλαϊνά του ταψιού.
Απλώνετε την κρέμα και καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντάς τα ένα – ένα.
Ψήνετε στους 180°C (στον αέρα) για περίπου 1 ώρα.
Αφήνετε τη μπουγάτσα να κρυώσει και πασπαλίζετε με Ζάχαρη Άχνη ΓΙΩΤΗΣ και κανέλα.