Κανελόνια γεμιστά με Σόγια Κιμά και μπεσαμέλ

Υλικά 

• 1 κουτί κανελόνια χωρίς αυγό 
• 1/2 σακουλάκι Σόγια Κιμά Fytro 
• 200 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
• 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Σόγιας Fytro
• 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
• Λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
• Αλάτι
• Πιπέρι 
• 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
• 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 
• 1/2 βάζο Passata Bio-Organic 
• 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 
• 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κόκκινο κρασί ξηρό 
 
Εκτέλεση
 
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τη Σόγια Κιμά Fytro με το ελαιόλαδο.
Σβήνετε με το κόκκινο κρασί και βράζετε για 5 λεπτά. 
Προσθέτετε την Passata Bio-Organic, το ένα φλιτζάνι τσαγιού νερό και λίγο μοσχοκάρυδο. Χαμηλώνετε την φωτιά και σιγοβράζετε για μισή ώρα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Βράζετε τα κανελόνια για 3-5 λεπτά. Τα σουρώνετε, τα περιχύνετε με λίγο ηλιέλαιο για να μην κολλήσουν και τα αφήνετε στο σουρωτήρι. 
 
Για την προετοιμασία της μπεσαμέλ: 
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το υπόλοιπο ηλιέλαιο και, αφού ζεσταθεί, προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και αρχίζετε να ανακατεύετε με σύρμα ή αυγοδάρτη, προσθέτοντας λίγο-λίγο το Ρόφημα Σόγιας Fytro. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Προσοχή, αν φοβάστε μην σας σβολιάσει η μπεσαμέλ, βράστε το ρόφημα σόγιας από πριν και δεν θα έχετε πρόβλημα. 
Γεμίζετε τα κανελόνια με τον έτοιμο κιμά και τα τοποθετείτε σε ένα βουτυρωμένο ταψί διαστάσεως 40 Χ 30 εκατοστών. Απλώνετε από πάνω την μπεσαμέλ και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά με αέρα. Συνεχίζετε να ψήνετε άλλα 10 λεπτά στο γκριλ, για να δώσετε χρώμα στη μπεσαμέλ.