Spring rolls με λαχανικά και Σόγια Κιμά

Υλικά 

• 500 γρ. φύλλο κρούστας 
• 200 γρ. καρότα
• 600 γρ. λάχανο 
• 200 γρ. κρεμμύδια ξερά
• 200 γρ. κολοκύθια 
• 100 γρ. κρεμμύδια φρέσκα 
• 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) σησαμέλαιο 
• 2 γρ. κολίανδρο σκόνη
• 2 γρ. τζίντζερ σκόνη
• 15 γρ. τζίντζερ φρέσκο 
• 2 σκελίδες σκόρδο 
• 50 γρ. σόγια sauce 
• 200 γρ. Σόγια Κιμά Fytro
• 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
• Ηλιέλαιο για τηγάνισμα 
• Αλάτι
• Πιπέρι 

Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε τα λαχανικά.
Σοτάρετε στο σησαμέλαιο, το φρέσκο τζίντζερ και το σκόρδο. Προσθέτετε τα λαχανικά, τα μπαχαρικά και την σόγια sauce και τα αφήνετε να σιγοψηθούν μέχρι να μαλακώσουν.
Πασπαλίζετε με το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τα αφήνετε στο σουρωτήρι, μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά.
Ετοιμάζετε την Σόγια Κιμά Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
Σοτάρετε τα κρεμμύδια και τον κιμά, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και ένα φλιτζάνι τσαγιού νερό. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθεί ο κιμάς και να εξατμισθούν όλα τα υγρά.
Ανακατεύετε τον κιμά σόγιας με τα λαχανικά και τον μοιράζετε στα φύλλα, σχηματίζοντας ρολά. 
Τηγανίζετε στο ηλιέλαιο έως ότου πάρουν χρυσό χρώμα και σερβίρετε, αν θέλετε με γλυκόξινη σάλτσα.