Ομελέτα Μπολονέζ

Υλικά 

Για την ομελέτα:
• 6 αυγά
• Αλάτι
• Πιπέρι

Για τη μπολονέζ:
• 1/2 φλιτζ. τσαγιού Σόγια Κιμά Fytro    
• 10 γρ. κρεμμύδι ξερό
• 10 ml (1 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
• 10 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
• 10 γρ. πιπεριά πράσινη 
• 1/4 σκελίδα σκόρδο
• 1 ξύλο κανέλας
• 1 φύλλο δάφνης
• 10 ml (2 κουτ. σούπας) κρασί κόκκινο 
• Λίγος μαϊντανός
• Αλάτι
• Πιπέρι
• 20 γρ. πελτές τομάτας
• 30 γρ. Passata Bio-Organic

Εκτέλεση

Προετοιμάζετε τη Σόγια Κιμά Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια κιμά, μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά από την κατσαρόλα.
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. 
Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί λίγο. Μετά, ρίχνετε τον πελτέ τομάτας μαζί με την Passata Bio-Organic και τα μπαχαρικά.  
Προσθέτετε 2  φλιτζάνια τσαγιού νερό ή ζωμό λαχανικών, εάν έχετε, και αφήνετε να βράσουν για 30-45 λεπτά.
Τέλος, δοκιμάζετε τον κιμά και, εάν έχει μαλακώσει, κατεβάζετε από τη φωτιά. 
Πριν σερβίρετε, προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. 
Ετοιμάζετε την ομελέτα. Τοποθετείτε στη μισή τον έτοιμο κιμά και την τυλίγετε ρολό. Σερβίρετε με λίγη σαλάτα.