Σπαγγέτι Silueta με φιλέτο πέρκας και λιαστή τομάτα

Υλικά

για 4 άτομα:
2 μεσαία φιλέτα Πέρκας (600 γρ.)
1 πακέτο Σπαγγέτι Silueta Fytro
100 γρ. Λιαστή Τομάτα
100 γρ. Αγγουράκι τουρσί
Ελαιόλαδο
λίγο Άνηθο
Σάλτσα Σόγιας
 

Εκτέλεση

Γεμίστε τα 2/3 μιας κατσαρόλας με Νερό και βάλτε τα Σπαγγέτι Silueta Fytro να βράσουν για 10-12 λεπτά. 

Κόψτε σε μερίδες τα φιλέτα Πέρκας και τηγανίστε τα ελαφρώς σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. 
 
Ψιλοκόψτε την Τομάτα, το Αγγουράκι και τον Άνηθο. 
 
Στραγγίξτε τα βρασμένα ζυμαρικά και γυρίστε τα στο τηγάνι για 1-2 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτοντας με τη σειρά τις φετούλες της Πέρκας, την Τομάτα, το Αγγούρι και τον Άνηθο. 

Σερβίρετέ τα στο πιάτο με 2-3 σταγόνες Σάλτσα Σόγιας.