Σπαγγέτι Silueta Fytro με σολομό και αρωματικό ελαιόλαδο

Υλικά

για 4 άτομα:
1 πακέτο Σπαγγέτι Silueta Fytro
600 γρ. σολομό φρέσκο (2 φέτες μεγάλες)
2 μεσαία κρεμμύδια
1 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο
1 σκελίδα σκόρδο 
1 μεγάλη τομάτα 
120 ml  ελαιόλαδο 
30 γρ. μουστάρδα 
Λίγο άνηθο 

 

Εκτέλεση

Γεμίστε τα 2/3 μιας κατσαρόλας με νερό και βάλτε τα Σπαγγέτι Silueta Fytro να βράσουν για 10-12 λεπτά. 

Καθαρίστε το δέρμα από τα φιλέτα του σολoμού, κόψτε τα σε λουρίδες και τηγανίστε τα ελαφρώς για 3-4 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να πάρουν χρώμα.
 
Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την τομάτα κομμένη σε κύβους και το σκόρδο. 
 
Στη συνέχεια, προσθέστε τα βρασμένα Σπαγγέτι Silueta Fytro και συνεχίστε για 1-2 λεπτά ακόμα. 
 
Στο υπόλοιπο ελαιόλαδο (60 ml περίπου) προσθέστε τη μουστάρδα, τον ψιλοκομμένο άνηθο και 2 κουτ. σούπας νερό. 
 
Ανακατέψτε και περιχύστε με αυτό τα Σπαγγέτι Silueta Fytro
 
Σερβίρετε αμέσως.