Σόγια Κεμπάπ Fytro με Ρύζι με Φλοιό

Υλικά

2 φλιτζ. τσαγιού Σόγια Κεμπάπ Fytro
2-3 Καρότα κομμένα σε μακρόστενα κομμάτια  
1 Πιπεριά πράσινη
1 Πιπεριά κίτρινη
8 μικρά Κρεμμυδάκια στιφάδου 
250 γρ. Μπρόκολο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 μέτριο Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
2 σκελίδες Σκόρδο λιωμένες
3/4 φλιτζ. τσαγιού Λάδι
1 κουτ. γλυκού Πάπρικα 
1/2  κουτ. γλυκού Μπαχάρι 
1/2  κουτ. γλυκού Κάρυ
Αλάτι
χυμό 1 Λεμονιού
4 κουτ. σούπας Σόγια Σος 
2 1/2 φλιτζ. τσαγιού Ρύζι με Φλοιό Fytro

 

Εκτέλεση

Βάζετε το τηγάνι με το Λάδι στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο Κρεμμύδι, το Σκόρδο λιωμένο, τα μικρά Κρεμμυδάκια καθαρισμένα ολόκληρα και ανακατεύετε για λίγη ώρα. 

Προσθέτετε τα Καρότα και τη βρασμένη και καλά στυμμένη Σόγια Κεμπάπ Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες προετοιμασίας.

Τα ανακατεύετε για αρκετή ώρα και προσθέτετε τη Σόγια σος και το χυμό Λεμονιού, το Αλάτι, το Κάρυ, την Πάπρικα και το Μπαχάρι. Στη συνέχεια, προσθέτετε τις Πιπεριές κομμένες σε κομμάτια, το Μπρόκολο και αρκετό Νερό, ώστε να μισοσκεπαστεί το φαγητό. Βράζετε για αρκετή ώρα, έως ότου μαγειρευτεί η Σόγια πολύ καλά και δέσει η σάλτσα. 

Τέλος βάζετε σε μια κατσαρόλα 6 φλιτζ. τσαγιού Νερό με Αλάτι και 1/3 φλιτζ. τσαγιού Λάδι να βράσει. 

Προσθέτετε 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού Ρύζι με Φλοιό Fytro, το ανακατεύετε και το βράζετε για 20 λεπτά. 

Σερβίρετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro με το ρύζι.