Ριζότο με Ρύζι με Φλοιό Fytro και Χορταρικά

Υλικά

200 γρ. Ρύζι με Φλοιό Fytro
400 ml Ζωμός Λαχανικών
3 Κρεμμυδάκια φρέσκα σε λεπτές ροδέλες
50 γρ. Καρότα κομμένα σε τετράγωνα
50 γρ. Μανιτάρια ψιλοκομμένα
50 γρ. Κολοκύθια κομμένα σε τετράγωνα
50 γρ. Τομάτα κομμένη σε τετράγωνα
50 ml. Λευκό Ξηρό Κρασί
50 γρ. Κρέμα Γάλακτος
2 κουτ. σούπας τριμμένη Παρμεζάνα
2 κουτ. σούπας Ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας Βούτυρο
Αλάτι- Πιπέρι 

 

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζετε το Bούτυρο και προσθέτετε τα κομμένα Καρότα, τα Κολοκύθια και τα Μανιτάρια. 

Ρίχνετε σταδιακά λίγο Νερό μέχρι τα χορταρικά να μισοψηθούν (να παραμείνουν λίγο τραγανά). 
 
Αφού εξατμιστούν όλα τα υγρά, βγάζετε τα υλικά από το τηγάνι. 
 
Στη συνέχεια ρίχνετε Ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίζετε το Ρύζι με το Φλοιό Fytro και τα Κρεμμυδάκια μέχρι να μαραθούν. 
 
Σβήνετε με Κρασί και προσθέτετε σιγά-σιγά το Ζωμό Λαχανικών. 
 
Αφήνετε το Ρύζι με Φλοιό Fytro να βράσει και όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο βρασίματος προσθέτετε τα Λαχανικά, το Αλάτι, το Πιπέρι και την Κρέμα Γάλακτος. 
 
Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά και σερβίρετε στο πιάτο προσθέτοντας την Παρμεζάνα και τη φρεσκοκομμένη Τομάτα.