Κοτόπουλο με Ρύζι με Φλοιό Fytro

Υλικά

300 γρ. Ρύζι με Φλοιό Fytro
4 Στήθη Κοτόπουλου
3 Πιπεριές σε διάφορα χρώματα
1 Κρεμμύδι μεσαίο
1 ποτήρι Κρασιού Λευκό Κρασί αρετσίνωτο
200 ml Κρέμα Γάλακτος light
1/2 ποτήρι σφηνάκι Cherry Brandy
Ελαιόλαδο
Αλάτι - Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Κόβετε τα Στήθη Κοτόπουλου σε λωρίδες (περίπου 8 λωρίδες το κάθε Στήθος). 
 
Στη συνέχεια, κόβετε τις Πιπεριές σε μπαστουνάκια και το Κρεμμύδι σε μικρά τετράγωνα. 
 
Τηγανίζετε τις λωρίδες του Κοτόπουλου (σε αντικολλητικό τηγάνι) με ελάχιστο Ελαιόλαδο έως ότου μισοψηθούν. 
 
Προσθέτετε το Κρεμμύδι και τις Πιπεριές και συνεχίζετε το ψήσιμο για 5 λεπτά. 
 
Σβήνετε το φαγητό με το Κρασί. 
 
Προσθέτετε την Κρέμα Γάλακτος και βράζετε μέχρι να «δέσουν» τα υγρά. 
 
Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε στο τέλος αν θέλετε το Cherry Brandy.
 
Βράζετε σε 2 λίτρα αλατόνερο το Ρύζι με Φλοιό Fytro μέχρι να ψηθεί και το στραγγίζετε. 
 
Σερβίρετε το Ρύζι στο κέντρο του πιάτου και γύρω γύρω το Κοτόπουλο.