Σαλάτα με σπαγγέτι Fytro Silueta

Υλικά

250γρ, μισό πακέτο Σπαγγέτι Fytro Silueta 
100γρ Pesto βασιλικού
150γρ Regatto
250γρ Ανθότυρο
1 πράσινη και 1 κόκκινη Πιπεριά
50γρ Τυρί τριμμένο
1 Τομάτα
Ελαιόλαδο, Αλάτι, Πιπέρι, Σόγια σως, Κέτσαπ

 

Εκτέλεση

Βράζετε τα Σπαγγέτι σπασμένα στα 2 ή 3 σε μπόλικο νερό (1-2 kg) για 20min. Τα πλένετε και τα κρυώνετε. Προσθέτετε το Pesto, το Regatto ψιλοκομμένο, το ανθότυρο, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, το τριμμένο τυρί, την τομάτα ψιλοκομμένη, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, 1 στάλα σόγια σως, 1 στάλα κέτσαπ.