Ρολάκια με κιμά σόγια Fytro και πίτα αραβική

Υλικά

30γρ, 1/3 φλιτζ. τσαγιού Κιμάς Σόγιας Fytro
200γρ, 2 μεσαία Κρεμμύδια          
100γρ, ½ φλιτζ. τσαγιού Ελαιόλαδο
3 σκελίδες Σκόρδο
λίγο λευκό Κρασί
1 ματσάκι Ρόκα
λίγο Κρεμμύδι
μισό ματσάκι Μαϊντανό
200γρ, 3 ½ φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένο Μαρούλι
1 Τομάτα
½ Αγγούρι
3 αραβικές Πίτες
Ελαιόλαδο, Ξύδι, Αλάτι, Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Φτιάχνετε τον κιμά (βάσει οδηγιών προετοιμασίας της σόγιας) και στη συνέχεια τον τσιγαρίζετε με το κρεμμύδι, τα 100γρ ελαιόλαδο και το σκόρδο. Σβήνετε με λευκό κρασί, σκεπάζετε με νερό και αφήνετε 30 λεπτά να πιει τα υγρά του. Ψιλοκόβετε τη ρόκα, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το μαρούλι, την τομάτα και το κρεμμύδι. Αφού κρυώσει ο κιμάς ανακατεύετε όλα τα υλικά με το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
 
Στρώνετε 3 αλουμινόχαρτα και βάζετε 3 πίτες ανοιχτές, βάζετε τη γέμιση, σφίγγετε καλά σε ρολό. Κόβετε φέτες, βγάζετε το αλουμινόχαρτο και σερβίρετε.