Κριθαράκι με σόγια Fytro με κοτόπουλο

Υλικά

100 γρ. ψιλοκομμένο Καρότο
130 γρ. καθαρισμένο Πράσο χοντροκομμένο
120 γρ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. Ντομάτα (ψιλοκομμένη δίχως τους σπόρους)
250 γρ. Κριθαράκι με Σόγια Fytro
450-500 γρ. στήθος Κοτόπουλο (ολόκληρο)
60 γρ. Ελαιόλαδο
30 γρ. Μουστάρδα
20 γρ. Λεμόνι
μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το Καρότο, το Πράσο, το Κρεμμύδι, τη Ντομάτα, το Κριθαράκι και περίπου 1 kg Νερό. Τα βάζουμε να βράσουν για όσο χρόνο χρειαστεί το κριθαράκι. Σε μια άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το στήθος Κοτόπουλο (ολόκληρο).

Όταν βράσει, το βγάζουμε από το νερό, το αφήνουμε να κρυώσει και το ψιλοκόβουμε. Μέσα στην κατσαρόλα με το έτοιμο κριθαράκι (εφόσον το έχουμε αφήσει να απορροφήσει τα υγρά του), ρίχνουμε το κοτόπουλο.

Χτυπάμε το Ελαιόλαδο με τη Μουστάρδα και το Λεμόνι. Περιχύνουμε το μίγμα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.