Σαλάτα με πλιγούρι Fytro

Υλικά

1 ποτήρι (200 γρ.) Πλιγούρι FYTRO
150 γρ. ψιλοκομμένη Φέτα
200γρ. (ψιλοκομμένο) Αγγούρι
200 γρ. Ντομάτα φρέσκια (ψιλοκομμένη δίχως σπόρους)
10 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα Μέντας ή Δυόσμου
λίγο Αλάτι
110 γρ. Ελαιόλαδο
20 γρ. Λεμόνι

Εκτέλεση

Βράζουμε το Πλιγούρι, για 2’ σε 700γρ. νερό και το αφήνουμε να απορροφήσει το νερό του (να φουσκώσει).

Το πλένουμε, το στραγγίζουμε και προσθέτουμε τη Φέτα, το Αγγούρι, τη Ντομάτα, τα φύλλα Μέντας ή Δυόσμου, λίγο Αλάτι (δοκιμάζοντας), το Ελαιόλαδο και το Λεμόνι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.