Μπιφτέκια Γαλοπούλας με Βρώμη

Υλικά

500-600 γρ. κιμά Γαλοπούλας
50γρ. Μουστάρδα
40 γρ. Ελαιόλαδο
120 γρ. Νιφάδες βρώμης Fytro
60 γρ. σκληρό Τυρί με χαμηλά λιπαρά
Αλάτι, Πιπέρι
1 σκελίδα Σκόρδο
65-70 γρ. Κρεμμύδι λιωμένο μαζί με το σκόρδο στο μπλέντερ
1 Αυγό
50 γρ. λευκό Κρασί
(προαιρετικά 30 γρ. Κρέμα γάλακτος light)

Εκτέλεση

Τα ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί με ελάχιστο νερό σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C αέρα. Μόλις πάρουν χρώμα ( ~ 20 min) τα ραντίζουμε προαιρετικά με λίγο λευκό κρασί.