Cheesecake αλμυρό

Υλικά

50 γρ. Ελαιόλαδο
80 γρ. Κρεμμύδι
80 γρ. Πιπεριές
80 γρ. Ντομάτα
100 γρ. Μανιτάρια ψιλοκομμένα
100 γρ. Λευκό Κρασί
1 ποτήρι Νερό
600γρ Κρέμα Τυριού άγλυκη με χαμηλά λιπαρά
200 γρ. Ανθότυρο
4 Φύλλα Ζελατίνης (8γρ.) Γιώτης
40 γρ. Γάλα
1 πακέτο Ρυζογκοφρέτες Fytro

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τη ντομάτα και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το νερό  και τα αφήνουμε να απορροφήσουν όλα τα υγρά. Τα στραγγίζουμε. Χτυπάμε την κρέμα τυριού με το Ανθότυρο.

Μουλιάζουμε σε βραστό νερό τα φύλλα ζελατίνης. Βράζουμε το γάλα, ρίχνουμε τη μαλακωμένη ζελατίνη, ανακατεύουμε να λιώσει και το προσθέτουμε στο μίγμα των τυριών. Ανακατεύουμε και το μίγμα των λαχανικών που έχει πρώτα κρυώσει. Το αφήνουμε να κρυώσει.

Χοντροκόβουμε 4 ρυζογκοφρέτες Fytro και τις ανακατεύουμε με 3 κ.σ. μίγμα και το στρώνουμε στη βάση. Ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο μίγμα.

Ντεκοράρουμε με κομμένες ρυζογκοφρέτες Fytro, προσούτο και ότι άλλο θέλουμε.