Γλυκόξυνη Σάλτσα με μαύρη ζάχαρη FYTRO

Υλικά

60 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
50 γρ. Ξύδι βαλσάμικο
50 γρ. Λευκό Κρασί
100 γρ. χυμό Πορτοκάλι (ή Ανανά)
50 γρ. Σησαμέλαιο
300 γρ. Κέτσαπ
Σόγια σως
Αλάτι, Πιπέρι,
λίγο Κόλιανδρο

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη ζάχαρη Fytro και τη σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι (ή ανανά), το σησαμέλαιο, την κέτσαπ, και σόγια σως όσο θέλουμε δοκιμάζοντας, αλάτι, πιπέρι, λίγο κόλιανδρο. Την αφήνουμε να βράσει 2-3 λεπτά, ή όσο θέλουμε να δέσει.

Σερβίρεται ζεστή ή προαιρετικά αφού κρυώσει προσθέτοντας φρέσκο κρεμμύδι και πιπεριές κομμένες σε κύβους.