Γλυκόξυνο Κοτόπουλο

Υλικά

750γρ Κοτόπουλο φιλέτο
80γρ Σησαμέλαιο
2 σκελίδες Σκόρδο πολτοποποιημένο
180γρ Κρεμμύδι
180γρ Πιπεριά
200γρ Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κουτ σούπας γεμάτη μαύρη Ζάχαρη Fyrto
λίγο Ξύδι βαλσάμικο
Σόγια σως
200γρ Κέτσαπ
180γρ Ανανά φρέσκο

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο σησαμέλαιο. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά πολτοποιημένα. Ανακατεύουμε και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τη ζάχαρη Fytro, το ξύδι και τη σόγια σως και αφήνουμε να βράσει. Ανακατεύουμε και την κέτσαπ. Λίγο πριν βγει το φαγητό προσθέτουμε και τον ανανά.

Σερβίρουμε με ρύζι ατμού, μακαρόνια κλπ.